Celebra sintagma frecvent folosita in ultimii 50 de ani "Cine detine informatia, detine puterea !" este la fel de actuala si in zilele noastre. Noi suntem cei de care ai nevoie, pentru a fi puternic !
 
Site-uri Afiliate
 
 
Detectivi Timisoreni

Detectivi Particulari

Blog Intellibest

 
 
LEGEA 329 / 2003
 
 
Baza Legislativa a Detectivului Particular

 
 


  Pentru a obtine o consultatie in problema d-voastra, contactati unul din detectivii nostri la numerele de telefon (+40) 751 400247, (+40) 722 519112 sau descrieti cazul cat mai detaliat cu putinta intr-un e-mail pe care-l puteti trimite si prin intermediul paginii "CONTACT".
  Veti primi raspuns in cel mai scurt timp de la receptionarea acestuia.

 


    1. Cum este asigurata confidentialitatea investigatiei ?
 Cofidentialitatea investigatiei este garantata in primul rand de Legea 329 / 2003, unde conform art. 1 alin.(3): "Informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate de detectivul particular sunt destinate exclusiv clientului acestuia, in conditiile prezentei legi", art. 3 alin.(1) : "Detectivul particular este obligat sa pastreze secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute" si nu in ultimul rand, de probitatea detectivilor nostri.

    2. Cine realizeaza investigatia ?
 Investigatia este realizata de unul sau mai multi detectivi, profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si care conform Legii 329 / 2003, art. 1 alin.(1) au urmatoarea definitie: "Detectivul particular este persoana atestata in conditiile prezentei legi si care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare ..."

    3. Cum pot incredinta cazul meu, agentiei voastre ?
 Foarte simplu, dupa o discutie cu detectivul consultant, la care veti detalia cazul dumneavoastra, se vor stabili conditiile in care se poate desfasura investigatia si veti semna un contract cu agentia. Acest contract, devine baza legala pentru demararea investigatiei.

    4. Cand se va finaliza investigatia ?
 In cel mai scurt timp posibil, in functie de complexitatea cazului.

    5. Care va fi pretul pe care il voi plati ?
 Pretul total al investigatiei se va stabili la prezentarea cazului si va fi in concordanta cu categoria serviciilor necesare pentru elucidarea acestuia.
Acasa -  Servicii -  Contact